Genellikle 0850’li numaralardan vatandaşları arayan işgüzarlar aradıkları kişiye mevcut bir sigorta poliçeleri olduğunu ve ödemelerin yapılmadığını veya ödemelerin o ay başlayacağını belirterek kredi kartı bilgilerini istiyor. Dolandırıcılar, vatandaşların kredi kartı veya kullandıkları bir kredi sebebi ile sigorta yaptırdıklarını belirtiyorlar.

Vatandaşlardan kredi kartı bilgilerini isterken tuzak bir yönteme başvuran dolandırıcılar, önce hangi bankanın kredi kartının kullanıldığını soruyor, daha sonra da kredi kartı numarasının ilk 4 rakamını söyleyerek, güvenlik sebebi ile geri kalanını kart sahibinin söylemesini bekliyorlar.

Kredi kartı numarasının ilk 4 hanesinin, bankanın standart numarası olduğunu bilmeyen tüketiciler bu tuzağa düşüyor ve kart bilgilerini dolandırıcılara veriyorlar. Kart bilgilerini elde eden dolandırıcılar her ay yüklü miktarda kesinti yapıyorlar.

  • Yükselen Grafik :
    15 yıllık sigortacılık geçmişimizde 1000lerce poliçeye sorunsuzca imzamızı attık. 2020 yılında bilişime verdiğimiz destek ve yatırım ile ufuklara açılıyoruz. Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız .
  • Karşılaştırmalı Çözümler:
    Anlaşmamız olan sayısız sigorta firması sayesinde bunları karşılaştırıp size en uygun fiyatı verebiliyoruz. Online verilen fiyatlamalar gerçeği yansıtmadığından bizi aramanızı tavsiye ederiz.
Ücretsiz Danışma!

Size en uygun olabilecek sigortalama tercihleri için bize ulaşabilirsiniz. Dilerseniz işleminizi kısa süre içerinde tamamlayabiliriz.