Wuhan’da ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Covid-19 (Corona virüs) sonrasında sağlık sektörü yoğun bir çalışma altına girdi. Bununla birlikte evde kalmanın ve mümkün olduğunca dış dünya ile temas etmemenin önemi de hayati önem arz etmeye başladı. Normal süreçte pandemi yani salgın hastalık kapsamına giren hastalıklar tüm sağlık sigortaları klozları (kapsamları) dışında tutuluyordu. Ancak son dönemde insani açıdan zor bir dönem geçiren dünya içen herkes elele vermeye başladı. Bazı sigorta şirketleri de  kapsamlarını genişleterek salgın hastalık olmasına rağmen yeni tip corona virüs Covid-19’u kapsamda değerlendirmeye aldı.

Pandemi hastanesi olarak ilan edilen özel hastanelerde tedavi ve fark masrafları gibi ödenekler bu sigorta şirketleri tarafından karşılanıyor. Daha teylı bilgi için www.turasigorta.com iletim satırındaki ulaşım kanallarından sayfalardaki formlardan bize ulaşabilirsiniz.

Evde kaldığınız bu dönemde randevu oluşturarak, görüntülü olarak uzman hekim danışmanlık hizmeti almanız da mümkündür. Bu sayede aklınıza takılan soruları canlı olarak sorabilirsiniz. Bu hizmet hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.